Linkkejä

pennutukseen ja koiranhankintaan liittyen

Tämä linkkikokoelma on tarkoitettu avuksi koiran hankintaa vasta harkitseville, koiraa jo hankkimassa oleville, sekä myös pentujen teettämistä suunnitteleville (joiden on tietenkin silti syytä suorittaa ensin Kennelliiton kasvattajan peruskurssi tarpeellisten alkeistietojen hankkimiseksi).

Emme vastaa alla lueteltujen sivustojen sisällöstä, sen oikeellisuudesta, linkkien toimivuudesta tai kokoelman kattavuudesta. Toivomme ainoastaan, että näistä linkeistä voisi kenties olla apua näiden vastuullisten päätösten teossa ja siihen liittyvissä tärkeissä harkinnoissa. Jos mieleesi tulee jokin sivusto, joka sisällöltään sopisi tähän kokoelmaan, lähetä linkkiehdotuksesi meille sähköpostilla! :)

Linkkejä rodun, kasvattajan ja pennun valintaan

Linkkejä kääpiöpinseri-aiheisille sivuille

Linkkejä eläinsuojeluaiheisille sivuille

Olemme itse olleet mukana eläinsuojelutoiminnassa, ja antaneet vuosien varrella pysyvät tai sijaiskodit usealle kodittomalle koiralle. Vanhemman, mahdollisesti kovia kokeneen ja ongelmakäytöksisen lemmikin ottaminen ei suinkaan ole helppo tai ongelmaton ratkaisu varsinkaan kokemattomalle koiranomistajalle, mutta kehoitamme silti harkitsemaan, haluaisitko kenties antaa jollekin eläimelle uuden mahdollisuuden.