Pinserella's Sanomat

- uutiset ja tulokset 1999-2001 -
- news and results 1999-2001 -

- osan kuvista saa klikkaamalla näkyviin suurempina -
- click on the pictures to see them enlarged -

VUODEN 2001 AGILITYKÄÄPIÖPINSERIT MINILYN, MAXIM JA ETTA

Kääpiöpinserikerhon Vuoden Agilitykoira-kilpailussa sijoittuttiin tänä vuonna peräti kolmen koiran voimin: Minilyn kuudenneksi, Maxim viidenneksi ja Etta toiseksi.

21.10.2001 - AGILITYN SERTI-CUP FINAALISSA ETTALLE KUMA-SATOA

Etta osallistui lauantaina ainoana kääpiöpinserinä Serti-Cup finaalin kutsukilpailuun. Perusradalle oli ilmoittautunut mini III-luokkaan lähes 70 koirakkoa. Etta saavutti perusradalta 0-KUMAn, ja pääsi näin hyppyrata-osuudelle. Toisella radalla Etta teki jälleen virheettömän suorituksen, eli nolla-tuloksen, alittaen ihanne-ajan ja sijoittuen finaalissa yhteistuloksella hienosti 12.

7.10.2001 PINSERELLA'S MINILYNILLE AGILITY-SERTI

Pinserella's Minilyn sai sunnuntaina agilitykisoissa KUMA-tuloksen ja SERTin. Näin Minilyn saavutti kaikki kolme kakkosluokkaan nousuun oikeuttavaa KUMA-tulosta kilpailtuaan vain kahtena viikonloppuna! Iltapäivällä Minilyn osallistui vielä toiseen kisaan, jossa hän nyt sitten starttasi ensimmäistä kertaa kakkosluokassa. Minilyn teki hienon debyytin virheettömällä suorituksella ja 4. sijalla!

9.9.2001 PINSERELLA'S PRIAMOS PARAS UROS-3, POSEIDONILLE KUNNIAPALKINTO

Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä Pinserella's Priamos voitti junioriluokan, oli tuomarin mielestä jälleen Sertifikaatin Arvoinen ja sijoittui Paras Uros 3. Pinserella's Poseidon palkittiin 1. palkinnolla ja Kunniapalkinnolla.

8.9.2001 - Pinserella's Priamos Paras Uros ja toinen SERTi

Pinserella's Priamos osallistui toiseen kotimaiseen junioriluokan näyttelyynsä Tuusulassa. Hän oli Paras Uros ja VSP ja sai näin 9 kuukauden iässä heti toisen SERTinsä. Nyt "Speedyn" täytyy vain odottaa, kunnes täyttää 15 kuukautta, jolloin hän voi vastaanottaa viimeisen SERTin valionarvoonsa.

1.-2.9.2001 PINSERELLA'S MAXIMILLIAN AGILITYN RANKING KILPAILUSSA

Maxim osallistui kumpanakin päivänä agilitykilpailuun sijoittuen miniII-luokassa hyvällä tuloksella lauantaina 6. ja sunnuntaina 3. - saldona 6 Timanttiset Ranking-lista pistettä

27.8.2001 ETTASTA KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO, SPEEDY PARAS UROS-2

Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä Etta saavutti CACIBin viimeistellen kansainvälisen muotovalion arvonsa. Ettan sisko Hulda palkittiin seuraavana Vara-Cacibilla. Nuori Speedy oli tuomarin mielestä Sertifikaatin Arvoinen ja sijoitettiin Paras Uros-2.

11.8.2001 – MENESTYSTÄ PENELOPELLE, PRIAMOKSELLE JA MAXIMILLIANILLE

Pinserella's Priamos, "Speedy", osallistui jo 9 kuukauden ja 4 päivän iässä ensimmäiseen junioriluokan näyttelyynsä, jossa hän sijoittui Paras Uros 2. ja saavutti heti ensimmäisen SERTifikaatinsa. Samaisessa Turun Elonäyttelyssä Pinserella's Penelope teki onnistuneen näyttelydebyytin voittaen luokkansa. Samaan aikaan Pinserella's Maximillian osallistui II-luokan agilitykilpailuihin sijoittuen hienosti kolmanneksi.

4.8.2001 ETTASTA KÄÄPIÖPINSEREIDEN ENSIMMÄINEN AGILITY-VALIO

Etta osallistui lauantaina kahteen agilitykilpailuun, jotka hän voitti molemmat virheettömillä ja nopeilla suorituksillaan. Samalla Etta sai viimeiset valionarvoon tarvitsemansa tulokset, eli 0-KUMA-voitot, ja teki näin kääpiöpinserihistoriaa tullen rotunsa maailman ensimmäiseksi agilityvalioksi. Etta on nyt myös kääpiöpinsereiden ensimmäinen kaksoisvalio, eli ainoa rotunsa edustaja, jolla on valionarvo useammasta kuin yhdestä lajista. Lisäksihän Etta on ainut suomalaiskääpiöpinseri, jolla on tuloksia peräti kolmesta eri lajista… ja lisää on luvassa!

29.7.2001 - PINSERELLA'S PETER PAN ROTUNSA PARAS PENTU

Porin kansainvälisessä koiranäyttelyyssä Petteri palkittiin Kunniapalkinnolla ja sijoitettiin Rotunsa Parhaaksi Pennuksi, velipojan Speedyn (Pinserella's Priamos) sijoittuessa toiseksi. Veljekset saivat molemmat erinomaisen arvostelun.

21.7.2001 PINSERELLA'S PRIAMOS ROTUNSA PARAS PENTU

Forssan kaikkien rotujen koiranäyttelyyssä tuomari antoi Pinserella's Priamokselle erinomaisen arvostelun, palkitsi tämän Kunniapalkinnolla ja sijoitti Rotunsa Parhaaksi Pennuksi.

15.7.2001 MAXIM KUNNIAMAININNALLA AGILITYKISOJEN 5.

Pinserella's Maximillian osallistui sunnuntaina Kirkkonummen Timanttiset Ranking-agilitykilpailuihin sijoittuen nopealla suorituksellaan ja Kunniamaininta-tuloksella 5. sijalle

7.-8.7.2001 – RUOTSISSA KAKSOISVOITTO JA VALIONARVO ETTALLE

Helteisen lauantain Etta vietti Ruotsissa Piteån kansainvälisessä koiranäyttelyssä, jossa tuomari Marja Talvitie valitsi hänet Rotunsa Parhaaksi. Näin Etta saavutti Sertifikaatin, CACIBin ja tuli Ruotsin Muotovalioksi. Sunnuntaina oli vuorossa Bysken kansainvälinen näyttely, jossa Etta (FIN & S MVA Voittaja-99 Logobon Brown Bernadette) sijoittui tuomari Patrik Ragnarssonin arvostelussa jälleen korkeimmalle pallille ROPiksi, saaden neljännen CACIBinsa

1.7.2001 - PINSERELLA'S POSEIDON PARAS UROSPENTU

Sunnuntaina Pinserella's Poseidon "Pena", Pinserella's Priamos "Speedy" ja Pinserella's Peter Pan "Petteri" osallistuivat Helsingissä pentunäyttelyyn. Päivä oli helteinen ja tunnelma korkealla. Penalle ja Petterille tämä oli elämän ensimmäinen näyttelykäynti, ja Speedyllekin tämä oli vasta toinen näyttely. Kaikki kolme saivat erinomaiset arvostelut, ja Pena sijoittui 1., Speedy 2. ja Petteri 3. Pena palkittiin lisäksi kunniapalkinnolla, ja se voitti urosten kilpailuluokan tullen Parhaaksi Urospennuksi, eli VSP:ksi.

22.6.2001 MAXIMILLE TAAS AGILITYN LUVA-TULOS

Maxim teki perjantaina Hailuodon suurissa agilitykisoissa virheettömän suorituksen yltäen näin Kunniamainintaan ja 2. sijaan, joka on samalla LUVA-tulos. Sunnuntaina Maxim teki nopean 5-tuloksen saaden Kunniamaininnan

16.-17.6.2001 NELJÄ KUNNIAMAININTAA AGILITYN JUHLAKISOISSA

Turussa järjestetyissä agilityn suurissa juhlamegakisoissa Minilyn saavutti lauantaina kummassakin kilpailussa Kunniamaininnan, sijoittuen hienosti 2. ja 6. Sunnuntaina puolestaan Maxim varmisti itselleen KUMA-tuloksella 6. sijan II-luokassa, ja Etta sijoittui nopealla KUMA-suorituksella kolmosluokan 44 koirasta sijalle 13.

3.6.2001 AGILITYN RANKINGKISAT HELSINGISSÄ

Neljän päivän agilityputki päättyi Helsingin Agilityurheilijoiden järjestämään Timanttiset Ranking kisoihin, jossa Etta sijoittui Kunniamaininta-tuloksella 40:stä III-luokan koirasta hienosti 15.

2.-3.6.2001 ETTA SERTI-CUP FINAALIIN

Etta osallistui Kirkkonummen Kennelkerhon järjestämään Timanttiset Ranking agility-kilpailuun, johon osallistui 38 III-luokan minikoiraa - joukossa lukuisia Suomen MM-edustusjoukkueen jäseniä ja Maailmanmestaria. Serti-Cup osakilpailuun kuului perusradan lisäksi hyppyrata, ja Etta sijoittui yhteistuloksessa kahdella Kunniamaininta-tuloksella hienosti 6. saaden näin Serti-cup finaalipaikan.

1.6.2001 SÄKÄRYHMÄN PARAS AGILITYN KESÄKAUDEN AVAJAISKISOISSA

Minilyn osallistui Agility-Team Turku ry:n järjestämiin kesäkauden avajaiskisoihin tehden nopean ja virheettömän suorituksen - peräti 22 sekuntia alle mölli-luokan ihanne-ajan. Näin Minilyn sijoittui paitsi mölli-luokan 1. myös kokonaiskilpailun korkeimmalle pallille.

31.5.2001 LUOKKAVOITTO AGILITYN RUSETTIKISOISSA

Pinserella's Minilyn osallistui ensimmäiseen (epäv.) 1-luokan agilitykilpailuunsa. Minilyn teki virheettömän suorituksen ja alitti ihanne-ajan lähes 14 (!) sekunnilla, mikä varmisti hänelle kilpailun voiton!

20.5.2001 - PINSERELLA'S KENNELIN AGILITYKURSSI ALKOI

Sunnuntaina alkoi Pinserella's kennelin kasvateille tarkoitettu agilityn alkeiskurssi, jonka vetäjänä toimi kennelin kasvattaja Johanna Tammiala. Edes sateinen, kylmä ilma ei estänyt innokkaita kurssilaisia saapumasta paikalle, sillä he kaikki olivat valmistautuneet ensimmäisiin agilityharjoituksiinsa erittäin huolellisesti. Näin "Speedy" (Pinserella's Priamos), "Neppu" (Pinserella's Penelope) ja "Petteri" (Pinserella's Peter Pan) pääsivät ensimmäisissä harjoituksissaan loistamaan hyvillä perustottelevaisuustaidoillaan. Ensimmäisellä harjoituskerralla käytiin läpi agilityharjoittelun perusasioita, ohjaamisen alkeita, sekä opeteltiin ensimmäisiä esteitä.

13.5.2001 PINSERELLA'S PRIAMOS ROTUNSA PARAS JA RYP-4!

Pinserella's Priamos, kotoisammin "Speedy", teki sunnuntaina onnistuneen näyttelydebyytin Salon pentunäyttelyssä, jossa hän sai Kunniapalkinnon ja oli Rotunsa Paras. Rotunsa parhaat pennut kilpailivat sitten vielä keskenään roturyhmäkehässä, jossa Priamos sijoittui koko ryhmän 4. !

12.5.2001 AGILITYKAUSI KORKATTU KUNNIAMAININNALLA

Etta aloitti kisakautensa lauantaina kahdella III-luokan agilitykisalla. Erittäin nopeiden ja hyvien ratasuoritusten tuloksena olivat KUMA ja erinomaiset 5. ja 6. sija kovatasoisessa kilpailussa

ETTA JA MAXIM VUODEN KÄÄPIÖPINSEREITÄ 2000

Kääpiöpinsereiden rotuyhdistys palkitsi jälleen tulosten perusteella vuoden voitokkaimmat kääpiöpinserit. Etta otti kaksoisvoiton ollen sekä Vuoden Tottelevaisuuskoe-koira että Vuoden Agility-koira! Maxim puolestaan on Vuoden kääpiöpinseri-uros -5 ja Vuoden Agility-koira -4

21.1.2001 ROTUNSA PARAS TURUN KANSAINVÄLISESSÄ NÄYTTELYSSÄ

Turun Messukeskuksessa Top Dog Show-allianssin järjestämä jokatalvinen kansainvälinen näyttely sai koiraväen jälleen liikkeelle sankoin joukoin. Rodun kotimaasta, Saksasta, saapuneen tuomarin Walter Holtorf'in arvostelemaksi oli ilmoittautunut 33 kääpiöpinseriä, joista hän valitsi Rotunsa Parhaaksi Pinserella's Maximillianin

Koirauutiset 16/2000:
"Vuoden Välkky Friskies Serti järjesti jälleen Voittajanäyttelyssä Vuoden Välkky kilpailun. Kilpailun tuomareina toimivat Reijo Hagström, Merja Helleman, Keijo Alen ja Maarit Nordström. -- Kolmanneksi selvisi kääpiöpinseri Etta, om. Johanna Tammiala. Etta soittaa sähköurkuja, heittää noppaa, riisuu hansikkaat jne. Sekä yleisöllä että tuomareilla riitti hauskaa katsottavaa koko kisan ajan. Onnittelut voittajille"

3.12.2000 VUODEN VÄLKKY 2000 -KISASSA

kilpailussa nähtiin koiran ja omistajan saumatonta yhteistyötä parhaimmillaan. Kaikista ilmoitautuneista kisaan oli karsittu 11 koiraa, joista suurin osa olivat jo konkareita edellisten vuosien kisoista, ja olivat parantaneet ja hioneet taitokirjoaan vielä entisestään. Etta oli yksi kilpailun parista ekakertalaisesta, ja temppuja oli harjoiteltu hänen kanssaan vasta muutaman viikon, mutta hän ylsi kuitenkin Vuoden Välkky-kilpailun kolmannelle palkintosijalle. Arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluivat mm. ulkomuototuomari-yhdistyksen puheenjohtaja, kansainvälinen tottelevaisuuskoetuomari ja eläinlääkäri.

VOITTAJA 2000

2-3.12 pidettiin Helsingissä suuri kansainvälinen Vuoden Voittaja 2000-näyttely. Kääpiöpinsereitä oli ilmoittautunut ennätykselliset 73 kappaletta! Brittiläinen tuomari Michael Quinney palkitsi Pinserella's Maximillianin SA:lla ja valitsi tämän Paras Uros-4:neksi

VUODEN VÄLKKY 2000

Helsingin messukeskuksen Vuoden Voittaja-näyttelyn yhteydessä pidetään vuosittain suuri Vuoden Välkky -kilpailu, jossa kaikenrotuiset koirat mittelevät lahjakkuudessaan esittämällä erilaisia taidonnäytteitä ja temppuja. Ilmoittautuneiden kesken karsittiin mukaan yksitoista koiraa, näiden joukossa Etta!

17.11.2000 – KANSAINVÄLISESSÄ NÄYTTELYSSÄ MAXIM PARAS UROS 4

FIN MVA Pinserella's Maximillian osallistui Jyväskylän kansainväliseen näyttelyyn, jossa sijoitus Paras Uros-4!

22.10.2000 – NETALLE JÄLLEEN SERTI JA VARACACIB OULUN KANSAINVÄLISESSÄ NÄYTTELYSSÄ

Pinserella's Perfetta osallistui Oulun kansainväliseen näyttelyyn sijoittuen kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa Paras Narttu-2. saaden siten sekä SERTin että VaCACIBin! Perfetta on siis nyt SERTiä vaille Valio...

16.10.2000 - AGILITYN TAIKAA ETTAN TASSUISSA!

ATT:n järjestämissä agilitykisoissa Etta teki virheettömän suorituksen alittaen ihanne-ajan reilusti! Tällä 0-KUMAlla Etta sijoittui tasokkaassa kolmosluokassa 2.

24.9.2000 - UUSI MUOTOVALIO PINSERELLA'S KENNELIIN

Sunnuntain näyttelyssä Pinserella's Maximillian oli Rotunsa Paras, ja samalla hän sai tuomari Keijo Alenilta kolmannen SERTinsä ja FIN MVA -arvon - alle kahden vuoden iässä!

16-17.9.2000 AGILITY-RINTAMAN RUNSASTA KUMA-SATOA

ATT järjesti viikonloppuna kahdet agilitykilpailut, joista sunnuntain kisat olivat samalla piirinmestaruuskilpailut. Pinserella's Maximillian pääsi lauantaina palkinnoille hienolla KUMA-tuloksellaan, ja sunnuntain saldona oli nopea nolla-KUMA

2-3.9.2000 MONITAITURI MAXIMILLE MENESTYSTÄ SEKÄ AGILITYSSA ETTÄ NÄYTTELYSSÄ

Pinserella's Maximillian osallistui lauantainana agilitykisoihin, tuloksena hieno, vauhdikas KUMA. Rankasta kisapäivästä huolimatta tuo monitaituri jaksoi sunnuntaina vielä poseerata näyttelykehässä, ja hurmata tuomarin SA:n ja Paras Uros-4 sijoituksen edestä.

27.8.2000 - MENESTYSTÄ KAIKILLA AGILITY-RADOILLA

Loimaalla järjestettiin sunnuntaina sekä aamu- että iltakisat, jotka olivatkin molemmat Pinserella's kennelin kääpiöpinsereiden kannalta yhtä juhlaa! Etta teki kolmosluokassa molemmissa kisoissa nopeat 0-KUMA -tulokset, ja Maxim otti äidistään mallia saaden kakkosluokan nollavoiton ansiosta kotiin vietäväkseen aamukisasta hienon voitto-pokaalin LUVA-ruusukkeineen ja iltakisastakin vielä kakkos-pokaalin

5.8.2000 - PARAS KÄÄPIÖPINSERI ELONÄYTTELYSSÄ

Pinserella's Maximillian oli Raision perinteikkäässä elonäyttelyssä paitsi Paras Uros myös Rotunsa Paras kääpiöpinseri, eli ROP, saaden siten myös toisen SERTinsä! Onnittelut tästä hienosta saavutuksesta, nyt Maxim tarvitsee enää yhden SERTin Suomen Muotovalio-arvoonsa

15.7.2000 - HISTORIALLINEN HATTUTEMPPU

Pinserella's Maximillian osallistui kolmanteen viralliseen agilitykilpailuunsa saavuttaen jälleen nolla-KUMAn ja luokkavoiton! Tämän kolmannen KUMA-tuloksen myötä Maxim nousi kakkosluokkaan! Onnittelut! Vain kaksi viikkoa, kolme kisaa ja niistä kolme nolla-KUMAa - tätä kutsutaan agilityn hattutempuksi! Maxim teki samalla rotunsa historiaa, sillä hattutemppu oli tiettävästi kääpiöpinsereiltä ensimmäinen laatuaan

8.7.2000 - MAXIM JATKAA KUMA-PUTKEAAN

Pinserella's Maximillian osallistui toiseen viralliseen agilitykilpailuunsa - tuloksena jälleen vauhdikas nolla-KUMA, ja sijoitus 43 koirasta 2. . Maxim osallistui myös agility-rotujoukkuekisan kääpiöpinserijoukkueeseen - tehden taas nopean nollan-KUMA suorituksen

2.7.2000 - ROTUNSA PARAS KÄÄPIÖPINSERI

Pinserella's Perfetta "Netta" osallistui sunnuntaina näyttelyyn ja saikin kotiinviemisiksi niin Rotunsa Paras- kuin myös SERTi- ruusukkeen – onnea!

1.7.2000 - AGILITY-URA ALKOI VOITOLLA JA SUOMENMESTARUUDELLA!

Lauantaina pidettiin Helsingissä viralliset agilitykilpailut, joiden yhteydessä ratkaistiin myös kääpiöpinsereiden agilityn suomenmestaruus. Maxim, virallisemmin Pinserella's Maximillian, osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen kisaan, ja aloitti agility-uransa virheettömällä ja nopealla ratasuorituksella, tuloksena nolla-KUMA, luokkavoitto ja luokkansa Kääpiöpinsereiden Agilityn Suomenmestaruus 2000.

17.-18.6.2000 - VSP, SERT JA 2 KERTAA KUMA

Etta osallistui molempina päivinä Turussa agilitykisoihin, tuloksena kaksi nopeaa 0-KUMAa, eli Kunniamaininnat virheettömillä tuloksilla - ja samaan aikaan hänen poikansa Maxim saavutti Karjaalla näyttelyssä tulokset Paras Uros-1, VSP ja SERTi! Onnittelut hienosta menestyksestä!

14.6.2000 - AGILITYN PALKINTOSIJOJA

Maxim osallistui kahteen epäviralliseen agilitykisaan sijoittuen hienosti ensimmäisessä kilpailussa 3. ja nousten toisessa kisassa 2. palkintopallille

29.4.2000 - ETTA PUJOTTELUKISAN MESTARI


Etta osallistui jälleen agilitykisoihin tuloksena Kunniamaininta! Samassa yhteydessä järjestettiin myös pujottelurata-kilpailu, jonka Etta voitti salamannopealla suorituksellaan

23.-24.4.2000: KOLME KISAA - KOLME KUNNIAMAININTAA

Pääsiäisen aikana ATT järjesti Turussa kolmet viralliset agilitykilpailut. Etta osallistui niihin kaikkiin saaden jokaisesta kisasta tulokseksi "erinomainen / KUMA"

16.4.2000 - EI OMENA KAUAS PUTOA... MAXIMILLE MENESTYSTÄ AGILITYSSA

Pinserella's Maximillian osallistui toiseen epäviralliseen agilitykilpailuunsa tehden vauhdikkaan nolla- eli KUMA-tuloksen

25.3.2000 - AGILITYN VAUHDIN HURMAA TURUSSA

Etta osallistui pitkän treeni- ja kisa-tauon jälkeen ATT:n järjestämiin agilitykisoihin - nopean suorituksen tuloksena Kunniamaininta eli KUMA-tulos! Voidaan vaan todeta, että lahjattomat treenaa ;)

19.3.2000 TAMPEREEN KANSAINVÄLINEN NÄYTTELY - MENESTYSTÄ KAIKILLA RINTAMILLA

Kääpiöpinsereitä tuohon suuren kansainväliseen näyttelyyn oli ilmoittautunut peräti 44 kappaletta! Pinserella's-kennelin kannalta päivä oli menestyksekäs: Nuori uros Maxim sai SA:n ja oli ParasUros-5, Etta oli Paras Narttu sijoittuen VSP:ksi ja saaden jälleen Cacibin. Jännittävän päivän päätteeksi Ettan sekä hänen siskonsa ja siskontyttärien muodostama Logobon-kasvattajaryhmä valittiin Rotunsa Parhaaksi, onnea kaikille osallisille!

8.3.2000 - JÄLLEEN VAUHDIKAS AGILITYDEBYYTTI

Pinserella's Maximillian, eli tuttavallisemmin Maxim, teki agility-kisadebyyttinsä ATT:n möllikisoissa. Maxim aloitti kisauransa tyylikkäästi Pinserella's kannustusjoukon raikuvien aplodien saattelemana vauhdikkaalla KUMAnarvoisella suorituksella sijoittuen hienosti kolmanneksi

31.1.2000 - VUODEN 1999 PARHAAT KÄÄPIÖPINSERIT

Suomen kääpiöpinsereiden rotuyhdistys palkitsee joka vuoden päätteeksi vuoden menestyneimmät kääpiöpinserit. Tänä vuonna Vuoden Tottelevaisuuskoe-Kääpiöpinseri on "Etta",joka sijoittui myös Vuoden Agility-Kääpiöpinseri -sarjassa. Vuoden Kääpiöpinseripentu - 2, sijoittui näyttelytulosten perusteella Pinserella's Perfetta.

23.1.2000 KAIKILLE KOIRILLEMME MENESTYSTÄ TURUN TAMMINÄYTTELYSSÄ

Turun suuri kansainvälinen kaikkien rotujen koiranäyttely, eli perinteikäs Turku Winter Dog Show onnistui jälleen kerran täyttämään Turun messuhallit. Näyttelyharrastajia oli saapunut ympäri Suomea ja ulkomailtakin asti. Kääpiöpinsereillä oli arvostettu tuomari rodun kotimaasta, eli Saksasta, mikä houkutteli kauempanakin asuvia näytteilleasettajia ilmoittautumaan kääpiöpinsereineen tähän näyttelyyn. 32 kääpiöpinseristä Etta (FIN MVA Logobon Brown Bernadette) palkittiin SA:lla ja tuomari sijoitti hänet Paras Narttu-3, Pinserella's Maximillian voitti luokkansa saaden Kunniapalkinnon, ja Pinserella's Perfetta voitti luokkansa saaden SA:n – kaiken kaikkiaan siis upea alku uudelle vuosituhannelle!

29.11.1999 - UUSI PINSERELLA'S AGILITY-SUKUPOLVI

Pinserella's kennelin "juniorit" Minilyn ja Rosso-Romeo tulivat puolivahingossa aloittaneeksi kilpailu-uransa. Maanantai-illalla he suunnistivat omistajineen tavanomaiseen tapaan harjoitteluhallille treeneihin, mutta ohjelmassa olivatkin tavallisten harjoitusten sijaan aloittelijoiden agilitykisat! Tämä leikkmielinen kisa käytiin tasoitussäännöillä, eli kokeneempien ohjaajien koirat (joihin Minilynkin lukeutui) joutuivat suorittamaan kaksi kertaa pidemmän radan, vieläpä samalla ihanneajalla. Näin siis saivat alkunsa tämän uuden Pinserella's kennelin uuden agility-sukupolven ensimmäiset hauskat kisakokemukset! Tunnelmaa senkun paransivat lopulliset tulokset: Minilyn sijalla 1 virheettömällä suorituksella, Rosson sijoittuessa 3..

30.10.1999 - ETTA VUODEN VOITTAJA 1999

Pitkät perinteet omaava, vuoden suurin koiranäyttely Helsingin messukeskuksessa, veti paikalle vajaat 50 kääpiöpinseriä. Päivä oli Pinserella's kennelille menestyksentäyteinen. Jännittävä viikonloppu alkoi Maximin junioriluokan voitolla. Se oli vasta alkua: Etta oli Paras Narttu, sai CACIBin sekä tavoitellun VOITTAJA '99-tittelin. Toiseksi Paras Narttu-luokassa sijoittui Ettan sisko, onnittelumme Annalle! Kotiinviemisiksi Etta sai myös näyttävän, jo vuodesta '58 kiertäneen kiertopalkinnon "Runsauden Sarvi"

17.10.1999 - PINSERELLA'S KENNELPÄIVÄ

Pinserella's kääpiöpinserit kokoontuivat omistajineen ja kasvattajineen yhteisen hauskanpidon, agilityn yhteistreenien ja "kääpiöpinserimäisen kasvattipäivän" merkeissä Turkuun.

16.10.1999 PARAS NARTTU 2 KEMISSÄ

Kotiinviemisiksi nuori Pinserella's Perfetta sai Kemin näyttelystä jälleen SA-ruusukkeen ja Paras Narttu -kehästä peräti hienosti kakkossijoituksen. Onnittelut Katjalle "Netan" hienon menestysputken johdosta!

3.10.1999 - PARAS NARTTU 3 KANSAINVÄLISESSÄ NÄYTTELYSSÄ

Oulun suuressa kansainvälisessä näyttelyssä tuomari totesi Pinserella's Perfettan Sertifikaatin Arvoiseksi ja sijoitti tämän Paras Narttu -luokassa 3.

26.9.1999 - AGILITYVOITTO

Etta teki virheettömän ratasuorityksen alittaen reilusti ihanne-ajan ja voitti näin 0-KUMAlla agilityn kolmosluokan kisat! Tämä niin kutsuttu nolla-voitto on yksi kolmesta Suomen Agilityvalionarvoon tarvittavasta tuloksesta.

29.8.1999 - KOLMAS KERTA TODEN SANOO, ELI PERFETTAN PUTKELLE JATKOA

Pinserella's Perfetta osallistui kolmanteen näyttelyynsä, ja sai myös kolmannen Kunniapalkintonsa ollen kolmannen kerran Rotunsa Paras Pentu - eipä näyttelymenestys voi pentuluokassa paremmin alkaa.

22.8.1999 - ROTUNSA PARAS JA RYHMÄVOITTO


Sisarukset Pinserella's Maximillian ja Pinserella's Minilyn osallistuivat ensimmäiseen pentunäyttelyynsä saaden erinomaiset arvostelut, Minilynin sijoittuessa 2. ja Maximin sijoittuessa Rotunsa Parhaaksi pennuksi ja koko roturyhmän voittajaksi eli RYP-1.

8.8.1999 - PERFETTA JÄLLEEN PARAS PENTU


Pinserella's Perfetta osallistui toiseen koiranäyttelyynsä, missä hänet jälleen palkittiin kunniapalkinnolla ja Rotunsa Paras pentu-sijoituksella

7.8.1999 - PIIRINMESTARUUS-PRONSSIA UGISSA

"Etta" oli valittu edustamaan yhdistystään agilityn Lounais-Suomen piirinmestaruus-joukkuekisassa. Etta teki virheettömän suorituksen, joka oli sen lisäksi kilpailun nopein, mikä varmisti joukkueelle pronssimitalin.

24.7.1999 - NÄYTTÄVÄ NÄYTTELYDEBYYTTI

Pinserella's Perfetta, "Netta", aloitti näyttelyuransa saaden heti ensimmäisestä koiranäyttelyystään rodun erikoistuomari Soile Bisteriltä kunniapalkinnon ja tullen vieläpä Rotunsa Parhaaksi Pennuksi