kääpiöpinseri

Meidän ibizanpodencomme

Our ibizan hounds


Nerón

Iiris

Ruby

Iiris, KANS & POHJ & NO & FI & S MVA Necronomicon Isis

Iiris saavutti reilussa vuodessa Suomen, Ruotsin, Norjan muotovalion arvot sekä Pohjoismaiden ja Kansainvälisen valion tittelit. Iiriksellä on useampi ROP-sijoitus ja on valittu RYP-kehässä jatkoon. Iiris on virallisesti silmätutkittu. Sukutaulu Koiranet

Tuomarit ovat ylistäneet hänen soljuvia liikkeitään ja todella tiheää turkkiaan, kaunista päätään, komeasti kaartuvaa niskaa, ja iloista, vauhdikasta temperamenttiaan - ei todellakaan perässä vedettävää mallia! :)

Iiris on myös kaikin puolin terve. Ei mitään allergioita, ei koskaan edes rapsuta itseään :). Kaikkiruokainen rautavatsa, jolle sopii mikä tahansa ruoka. Loistava ruoan hyväksikäyttäjä - jo pienellä ruokamäärällä kukoistaa! Iiris on kaikin puolin terve vielä 6-vuotiaanakin!

Luonteeltaan Iiris on hyvin lempeä ja hellä, avoin, sosiaalinen, rohkea, erittäin hyvähermoinen ja tasapainoinen.

INT & NORDIC & NO & FI & S CH Necronomicon Isis

Iris achieved in one year the titles Finnish, Swedish, Norwegian, Nordic and International Champion titles. She has several BOB's and has been shortlisted in the group ring. Iris is eye tested clear. Her pedigree: Dognet / Koiranet


Espanjan valio Nerón de Can Perruan

Etsimme pitkään linjoihimme sopivaa, rakenteeltaan, tyypiltään, luonteeltaan ja terveydeltään meitä miellyttävää urosta. Pitkän etsinnän päätteeksi löysimme suosikkilinjoistamme Antonio Medina Gomez kasvattaman ja itsellään pitämän huippu-uroksen, espanjan valion Nerón de Can Perruan. Koska uroksella oli kennelissä jo hyvää jälkeläisnäyttöä kasvamassa, kasvattaja raaski lähettää sen meille Suomeen hankkimaan lisää meriittejä. Nerón on luonteeltaan, ulkomuodoltaan ja elinvoimaisuudeltaan ihanteellinen ibizanpodenco. Pojan poikkeuksellisen tasapainoinen, peloton ja lempeä luonne on kerrassaan valloittava. Ulkomuodollisia ansioita ovat erittäin hyvä tyyppi, rodunomainen hyvälinjainen pää, oikeanlainen korkea korvien kiinnitys, rodunomainen selkälinja ja hännän kanto sekä erittäin tasapainoinen rakenne. Lisäksi Nerón on terveystutkittu tuoreeltaan silmistään ja polvistaan terveeksi. Nerónin isä on Moscatel IV Pascual, emä on ESP MVA Issa De El Pollet. Nerón lukeutuu espanjan palkituimpiin ibizanpodencoihin, ja omaa espanjassa jo erinomaista jälkeläisnäyttöä. Myös Nerónin sisarukset ovat erittäin meritoituneita, esimerkiksi Nerónin nuorempi täysveli Eng MVA Maki de Can Perruan Falconcrag (IMP ESP) oli vuosien 2011, 2012 ja 2013 paras ibizanpodenco ja oli Rotunsa Paras Crufts-näyttelyssä 2012 & 2013.

ESP CH Nerón de Can Perruan

His sire is Moscatel IV Pascual, dam ESP MVA Issa De El Pollet. Nerón has achieved high merits himself, and has also very merited siblings, like Eng. Ch. Maki de Can Perruan Falconcrag, who was #1 UK IBIZAN 2011,2012 & 2013 and was BEST OF BREED at Crufts 2012 & 2013. Nerón has also excellent offspring. Nerón has been newly health tested, both eyes and patellas clear.


Skotlannintuonti Gartlove Gitanna

Ruby muutti meille pitkän etsinnän päätteeksi. Halusimme ehdottomasti, että seuraavakin ibizanarttumme olisi yhtä avoin, rohkea, tasapainoinen, sosiaalinen ja hyvähermoinen luonteeltaan kuin Iiris. Lisäksi koiran terveys, elinvoimaisuus sekä oikea rakenne ja tyyppi olivat asioita, joista emme olleet valmiita tinkimään. Lopulta löysimme suhteiden avulla vuoden ikäisen Rubyn. Toisin kuin pikkupennusta, Rubysta näki jo, mitä hänestä tulisi isona, ja Ruby vastasi kaikkia toiveitamme! Rubyn isä on legendaarinen kaksinkertainen Crufts-voittaja Maki De Can Perruan Falconcrag, ja Ruby muistuttaakin hyvin paljon upeaa isäänsä. Eng MVA Maki de Can Perruan Falconcrag (IMP ESP) oli vuosien 2011, 2012 ja 2013 paras ibizanpodenco ja oli Rotunsa Paras Crufts-näyttelyssä 2012 & 2013.

Suuri kiitos tästä upeasta koirasta kuuluu siis kasvattajalle Ann Macaulay'lle, joka suostui luovuttamaan silmäteränsä meidän huomaan, ja Rubyn isän omistajalle Steph Marston-Pollock'ille, kuuluisan Falconcrag-kennelin kasvattajalle! Rakastettava ja todella lupaava juniorimme aloitti näyttelyuransa upeasti Turku KV:ssä: ensimmäisessä näyttelyssään, minne tyttönen meni vasta harjoittelemaan, Ruby sijoittui Parhaaksi Nartuksi, tuloksina SERT, CACIB ja VSP!

Scottish import Gartlove Gitanna

When Ruby moved to us, we were looking for an ibizan hound with just as excellent a character and health as our Iiris. We wanted an adult bitch with excellent show quality and type out of the lines of the double Crufts-winner Maki De Can Perruan Falconcrag. Thanks to breeder Ann Macaulay and Maki's owner Steph Marston-Pollock for this real treasure - Ruby is everything we hoped for, and more! This lovable and very promising junior started her show carreer with style at the Turku international show: at her very first show she places Best Female with CAC, CACIB and BOS!